Airconditioning

Onder airconditioning / airco (letterlijk: klimaatbeheersing) wordt verstaan, het op mechanische wijze regelen van koeling, luchtvochtigheid, ventilatie en eventueel verwarming.

Klimaatbeheersing is niet echt iets nieuws: de verwarming zetten we aan in de winter en als er frisse lucht nodig is zetten we een raam open. Is het te warm binnen dan gebruiken we een ventilator om de lucht te verplaatsen. Alle bovenstaande acties zijn uiteindelijk het beheersen van het klimaat. Gelukkig kan het vele malen gemakkelijker.

Een airconditioning doet eigenlijk precies hetzelfde, alleen dan gezonder, nauwkeuriger, comfortabeler en stukken beter!

Optimaliseer nu je ventilatiesysteem voor je volgend project. Als het gaat  om een woning, kantoor of  niet residentieel gebouw.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en een persoonlijk advies voor je volgende installatie.

Het beste klimaat

Uiteindelijk willen we allemaal een lekker binnenklimaat, wat comfortabel aanvoelt en waarin iedereen zich prettig voelt, ongeacht de buitentemperatuur. Door de prettige temperatuur plus de juiste luchtvochtigheid krijg je een prima binnenklimaat.

Moderne airco’s leveren schone, gezonde en gekoelde lucht, daarbij ontvochtigen ze de lucht en voorkomen zo schimmelvorming.

Prettiger binnenklimaat voor iedereen

Het is algemeen bekend dat iedereen zich prettiger, levenslustiger en fitter voelt bij de juiste klimaatbeheersing! De gevolgen zijn daarbij legio; wie zich fit voelt is creatiever en productiever.

Werknemers, klanten en gasten in cafés, restaurants, winkels, hotels en bedrijven voelen zich prettig als ze bij jou binnenkomen, dat gun je toch iedereen? Zowel in de zomer als in de winter is de juiste temperatuur en luchtvochtigheid van wezenlijk belang, zodat iemand zich welkom voelt.

Is een airco onmisbaar?

Veel bedrijven geven inmiddels aan dat een airco een onmisbaar instrument is om personeel, klanten en gasten aan zicht te “binden”. Je gunt iedereen toch uiteindelijk de allerbeste beleving als ze bij je binnen zijn.
Het antwoord op de vraag; Waarom een airco, weet je inmiddels zelf wel……